Меѓународен турнир "Бања Лука Опен" 2022 година

На 09.04.2022 година нашата репрезентација зема учество на меѓународниот турнир "Бања Лука Опен" 2022, на турнирот заемаа учество преку 300 натпреварувачи од кој нашата федерација ја претставуваа 8 натпреварувачи и беа постигнати следниве резултати:

1.Димитри Радев У12 -34кг - 1во место
2.Јован Николиски У12 -27кг -1во место
3.Ева Димитрова У18 +70кг - 1во место
4.Данил Николиски У18 -55кг - 2ро место

5.Зоран Колевски У16 -50кг - 2ро место
6.Јаким Колевски У16 -66кг - 2ро место
7.Ина Цаконевска У12 -44кг - 2ро место
8.Марко Цаковенски У10 -24кг 5то место

Под раководство на тренерите: Виктор Велинов и Александар Ацевски.

Галерија