Актуелно

Европско првенство У16 У18 и У21 2022 година

Европско првенство У16 У18 и У21 2022 година

Прочитај повеќе

Меѓународен турнир "Бања Лука Опен" 2022 година

Меѓународен турнир "Бања Лука Опен" 2022 година

Прочитај повеќе

Предлог календар 2022 година.

Предлог натпревари на кој ке учествуваат клубовите од Македонската Џиу-Џицу Федерација во наредната 2022 година.

Прочитај повеќе

Категории

Европско првенство У16 У18 и У21 2022 година
12.4.2022
Европско првенство У16 У18 и У21 2022 година
Види детали