Меѓународен турнир "Бања Лука Опен" 2022 година

Меѓународен турнир "Бања Лука Опен" 2022 година

Прочитај повеќе

Европско првенство У16 У18 и У21 2022 година

Европско првенство У16 У18 и У21 2022 година

Прочитај повеќе

Предлог календар 2022 година.

Предлог натпревари на кој ке учествуваат клубовите од Македонската Џиу-Џицу Федерација во наредната 2022 година.

Прочитај повеќе

Категории

Европско првенство У16 У18 и У21 2022 година
12.4.2022
Европско првенство У16 У18 и У21 2022 година
Види детали