Меѓународен турнир "Бања Лука Опен" 2022 година

Меѓународен турнир "Бања Лука Опен" 2022 година

Прочитај повеќе

Европско првенство У16 У18 и У21 2022 година

Европско првенство У16 У18 и У21 2022 година

Прочитај повеќе

Катерина Ацевска супериорно до златниот медал

Катерина Ацевска покажа надмоќ и храброст против најсилните противнички и на величенствен начин триумфираше на „Светскиот куп во џиу џицу“ во Букуреш – Романија, што е еден од поголемите успеси на македонските натпреварувачи.

Прочитај повеќе

Категории

Европско првенство У16 У18 и У21 2022 година
12.4.2022
Европско првенство У16 У18 и У21 2022 година
Види детали