Жена претедател на Џиу џуџу спортот во Македонија

На вчерашното Собрание што се одржа во Хотелот "Изгрев" во Штип, беше избрано новото раководство што ќе ја води Федерацијата во наредните четири години.

Прочитај повеќе

Катерина Ацевска супериорно до златниот медал

Катерина Ацевска покажа надмоќ и храброст против најсилните противнички и на величенствен начин триумфираше на „Светскиот куп во џиу џицу“ во Букуреш – Романија, што е еден од поголемите успеси на македонските натпреварувачи.

Прочитај повеќе

Меѓународен турнир "СКОПЈЕ ОПЕН" 2019

Во организација на клубот за Ју - Јитсу "Дан-Кју" Скопје, на 09.11.2019 ( сабота ) , се одржа 10от Меѓународен турнир "СКОПЈЕ ОПЕН".

Прочитај повеќе

Категории

Европско првенство У16 У18 и У21 2022 година
12.4.2022
Европско првенство У16 У18 и У21 2022 година
Види детали