Ева Димитрова - носител на црн појас 1ДАН

Македонската Федерација побогата за уште еден ЦРН ПОЈАС.После 9 години Ева Димитрова од Клубот "ОСЕНСЕИ" од Штип е носител на црн појас 1ДАН.

Прочитај повеќе

Полагање за повисоки појаси во Клубот за ју јитсу "ТАКЕДА"

Успешно заврши полагањето за повисоки појаси во Клубот за ју јитсу "ТАКЕДА".Имаме нови 4 жолти појаси, 6 портокалови, 1 зелен и 2 сини.

Прочитај повеќе

Категории

Европско првенство У16 У18 и У21 2022 година
12.4.2022
Европско првенство У16 У18 и У21 2022 година
Види детали